Welkom

Van harte welkom op de site van de waterski vereniging “de Stille Belter”. Met deze site willen we allereerst onze leden beter van informatie kunnen voorzien met betrekking tot de clubactiviteiten en verdere ontwikkelingen m.b.t. de vereniging. Daarnaast willen we ook op deze wijze iedereen die belangstelling heeft voor de vereniging beter van informatie kunnen voorzien.

 

Klik op Lid Worden om je aan te melden als lid.

Waterskivereniging “de Stille Belter: is een vereniging die volledig draait op vrijwilligers. Dat houdt in van beheer website tot onderhoud aan de steigers, schans, helling en boeien leggen. Dat kunnen we niet zonder vrijwilligers en is geen taak van bestuur alleen. Dus vele handen maken licht werk dus als er iets tussen staat waar van je denkt dat is wel iets voor mij meld je aan bij bestuur.

Als vereniging zijn wij gelegen in een gebied wat bekend staat als één van de mooiste watergebieden van Nederland, de kop van Overijssel, de wateren gelegen rond Giethoorn. Door de ligging in een gebied waar veel toerisme is, zijn we van oudsher al gewend aan veel belangstelling. Dat heeft zich door de jaren heen vertaald in een grote vereniging (100 leden). Als vereniging proberen we om een gedegen jeugdbeleid uit te voeren waarbij de meeste aandacht gaat om de jeugd enthousiast te maken en te houden voor de watersport. Natuurlijk is ons er veel aan gelegen om ook de vele volwassen sporters te helpen om hun sport te kunnen beoefenen.

Door het bezit van een eigen helling is het voor veel leden mogelijk om op onze mooie plas met eigen boot te kunnen skiën. Voor de mensen die geen eigen boot hebben, maar wel willen skiën bestaan er meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de vereniging hun sport uit te oefenen.

Wil je zien hoe het gaat op het strandje en met waterskiën? Bekijk dan het volgende filmpje met onze leden Jaap en Jenny Smit.

Iedereen veel plezier toegewenst met deze mooie sport en ik hoop dat u op deze site datgene vind wat u bij ons als vereniging hoopt te vinden.

Tot ziens bij ons aan het water.

Het bestuur.

Klik hier voor onze Privacy Beleid!